Post s sokovi 2018-08-14T13:28:14+00:00

Post s sokovi in juhami

Gre za sodobno obliko postenja s svežimi (redkimi) zelenjavno-sadnimi sokovi in bistrimi zelenjavnimi juhami ter čaji. Za doplačilo so možni tudi dodatki kot pri polnovrednem postu (za polnovredno prehranjenost) in masaže. Celodnevni program vključuje predavanja, delavnice, sprehode, vaje, pogovore, sproščanja, gong kopel in še mnogo zanimivih stvari, ki pomagajo, da lahko vsak naredi nov korak v smeri bolj zdravega življenja.

Obvezne so vnaprejšnje prijave in plačilo akontacije, število mest je omejeno.

Prijave sprejemamo po elektronski pošti

Po postu se počutim bistveno bolj polna energije. Koristi vidim v tem, da sem si vzela čas zase, izvedela sem ogromno novega, predvsem pa dobila znanje in voljo za spremembe. Presenetilo me je, da sem post prestala brez težav in lakote. Za vse je bilo odlično poskrbljeno. Le tako naprej.

Meta

Na postu sem bila prvič. Bilo me je strah, kako bo. A bilo je super, počutje po postu je enkratno. Naredila sem veliko dobrega zase, za svoje telo in dušo. Tudi druženje z ostalimi je bilo zelo prijetno. Ostanita takšna, kot sta. Zahvaljujem se vama za vse, kar sta naredila za nas.

Sonja

Pred postom sem bila napeta, utrujena, zdaj pa sem mirna in zadovoljna  s seboj. Dobila sem veliko koristnih informacij o tem, kako živeti po postu, glede prehrane, razmišljanja, sproščanja. Res, hvala za tako lepo izkušnjo.

Nataša

Post mi je na široko odprl oči in mi pomagal, da sem si vzela čas zase in se prenovila. Srečna sem, da sem bila tu z vami in del te postne zgodbe. Hvala vama. Krasna sta.

Florjana

Zelo sem hvaležna za to novo izkušnjo. Vsak dan posta sem se počutila bolje. Hrane sploh nisem pogrešala. Ugotovila sem, da zmorem in da imam v sebi moč, da grem po novi poti. Zelo sta usklajena in se super dopolnjujeta. Se čuti, da delata z ljubeznijo in da sta prepričana v to, kar delata in govorita. Človek se počuti pri vama kot doma.

Anonimna

Vse v presežkih. Na začetku je bilo malo »krizice«, a nato počutje odlično, da bi kar nadaljevala. Pogrešala nisem nič. Sta čudovita. Lepo je pri vama.

Anonimna

Po postenju se počutim bolj umirjena, sproščan, v stiku s seboj, imam več energije, izboljšala se mi je koža, telo se mi je lepše oblikovalo, ni bolečin ob menstruaciji, ki sem jo včeraj dobila. Prej sem svoje težave odrivala stran, zdaj pa čutim, da jih zmorem spremeniti in da imam voljo in energijo ter odločnost to tudi narediti…. Bolje se veselim življenja in poti pred seboj. Na postu sem se počutila prijetno, varno, za vse je bilo poskrbljeno. Všeč mi je vajin spoštljiv odnos in predanost in osebni pristop. Srečno še naprej.

Anonimna