Masaže 2018-07-19T13:49:55+00:00

Različne masaže za vaše boljše počutje!

Dolga leta izobraževanj so prinesla številna znanja, ki pa se med seboj povezujejo, da lahko za vas ponudimo najboljše. Različni pristopi pomagajo pri vseh vrstah težav, bolečin, napetosti, neravnovesja in doprinesejo k boljšemu počutju.  Drago je pridobil različne certifikate doma v tujini in doma skozi temeljita, večletna izobraževanja, ki jih dopolnjuje z bogatimi, več kot 25-letnimi izkušnjami, osebnim pristopom, svetovanjem in prilagodljivim urnikom. Osebne izkušnje in dolgoletna terapevtska pot Dragotu omogoča individualni pristop, ki rezultira v pravih kombinacijah različnih oblik masaž in pristopov do posameznika z namenom, da se dosežejo najboljši učinki. Masaže običajno trajajo eno uro, razen prvega srečanja, ki traja uro in pol.

Skupaj z vami

bomo našli način, ki vam bo pomagal na poti k boljši kakovosti življenja

Osebne izkušnje in dolgoletna pot učenja in dela z ljudmi nam omogoča individualni pristop, ki rezultira v pravih kombinacijah in pristopih do posameznika. Z veseljem vas povabiva k nama na pogovor in skupaj odkrijemo, kaj je vaša pot k boljšemu počutju.

Individualni pristop, individualno delo in delo v majhnih skupinah – to je najina ključna prednost. Hvala vsem, ki ste nam že zaupali, in hvala vam, ki nam boste!

Velikokrat sem že bila na masažah, a Dragotove so res nekaj posebnega. Narejene so z občutkom in zelo sproščujoče.

Anonimna

Moje noge so spet enako dolge. Čutim, da sem spet v ravnovesju. Zelo blagodejno.

Anonimna

Prišla sem v bolečinah, odšla brez bolečin. Moj križ je spet poravnan in lahko normalno hodim.

Anonimna

Bolečine v ramenih ni več. Oh, kako prijeten občutek, kot bi bil prerojen.

Anonimni