PZnaDMDELAVNICESVETOVANJEO NAS
KONTAKT

KDO SMO?

Naše poslanstvo je, da delimo starodavno modrost, najnovejše znanje in svoje izkušnje, da navdihujemo in pomagamo razvijati osebne potenciale, izboljšati zdravje, počutje in povečati vitalnost. 
Vse to že več kot 20 let.
O NAS

DELAVNICE

Za vas pripravljamo in razvijamo različne delavnice na temo prehrane, sokov, smutijev, zdravega življenja, meditacije, stresa, gibanja, ki vključujejo program za dušo in telo in so preplet zdravih aktivnosti, počitka, meditacije in nagovarjajo tako dušo kot telo.
Delavnice so namenjene manjšim skupinam in poglobljenemu delo. Če želite, lahko tudi sami zberete svoje prijatelje, sorodnike, sodelavce (do 8 ljudi) in se dogovorite za poseben termin in vsebino.

Delavnice so namenjene tako tistim, ki želijo izboljšati svoje počutje, kot tudi tistim, ki si želijo odklopiti od vsakodnevnega vrveža in si vzeti čas zase. Program je prilagojen sodobnemu človeku in temelji na celostnem pristopu k zdravju, skrbi zase in dobremu počutju.
Ne glede na vašo starost, izzive, ki jih imate, predznanje ali izkušnje, vabljeni, da se nam pridružite in doživite čudovite delavnice, kjer bomo skupaj odkrivali pot do boljšega počutja in notranjega ravnovesja.

Termini za delavnice ODDIHA S SOKOVI 2024

 

  • Četrtek, 18. 4. od 18h do  nedelje, 21. 4. do 14h 
  • Četrtek, 23. 5. od 18h do  nedelje, 26. 5. do 14h
  • Četrtek, 13. 6. od 18h do  nedelje, 16. 6. do 14h
Število udeležencev je omejeno, zato se nujno prijavite s klikom na gumb:
PRIJAVA
Za rezervacijo mesta je poleg prijavnice potrebno še plačilo akontacije.

NOVO: Regeneracijski vikend: Stres - prijatelj?

Stres - prijatelj? Stresa se ne moremo znebiti, ne moremo ga odstraniti, lahko se pa z njim spoprijateljimo. Na delavnici se bomo naučili različnih tehnik, ki delujejo na čustveni, miselni in telesni ravni.  Število udeležencev je omejeno, zato se nujno prijavite/pozanimajte s klikom na gumb:
PRIJAVA
Za rezervacijo mesta je poleg prijavnice potrebno še plačilo akontacije.
Za več informacij nas lahko kontaktirate preko telefona ali e-maila:

SVETOVANJE

Nudimo varen in sproščen prostor za navdihujoče raziskovanje sebe in svojih potencialov ter individualno podporo in svetovanje za to, da vsak najde tisto, kar išče in postane bolj srečen, vesel, zdrav in zadovoljen.

Celostno prehransko svetovanje nam pomaga uživati v hrani, nahraniti vse svoje dimenzije (telesne, čustvene, miselne, duševne, duhovne …) in se dobro počutiti v svoji koži.

Svetovanje prilagodimo vašim potrebam – lahko je enkratno ali izberete svoj paket. Poteka lahko v živo ali online.

Ponujamo izbiro med tremi paketi:
UŽI-TEK 3
3 srečanja
UŽI-TEK 5
5 srečanj
UŽI-TEK 10
10 srečanj
PRIJAVA

Podpora parom ali posameznikom pri različnih življenjskih izzivih, v sproščenem vzdušju, z uporabo različnih orodij, tehnik in načinov za boljše počutje, več harmonije in bolj izpolnjujoče življenje.

Svetovanje prilagodimo vašim potrebam – lahko je enkratno ali izberete svoj paket. Poteka lahko v živo ali online.

Ponujamo izbiro med dvema paketoma:
RAVNOVESJE 5
5 srečanj
RAVNOVESJE 10
10 srečanj
PRIJAVA

Promocija zdravja na delovnem mestu

Ste vedeli, da je promocija zdravja obvezna za vsa podjetja?

Podjetjem, šolam in drugim inštitucijam nudimo zanimiva, aktivna in praktično usmerjena predavanja, delavnice in svetovanja v okviru promocije zdravja na delovnem mestu o 7 stebrih zdravja, zdravi prehrani, zdravem življenjskem slogu, spoprijemanju s stresom, sproščanju, reševanju konfliktov in drugih aktualnih temah, ki vplivajo na dobro počutje in učinkovitost zaposlenih na delovnem mestu.

Po brezplačnem uvodnem razgovoru pripravimo program in ponudbo glede na vaše potrebe.

KONTAKT

Lahko nas kontaktirate na:
Veseli bomo vašega klica ali emaila. Delavnice in svetovanje so na naslovu Kriška vas 27, 1294 Višnja Gora

O NAS

Sva Drago in Helena, raziskovalca Življenja. Vse, kar govoriva drugim, živiva tudi sama. Obožujeva naravo, svoj vrt, sprehode po gozdu, branje knjig, učenje novih stvari… Že več kot 30 let raziskujeva sebe, druge in svet; kako se prehranjevati, živeti, gibati, dihati, misliti, BITI, da bo naše bivanje na tej Zemlji smiselno, zdravo, v harmoniji s seboj, drugimi ljudmi, živalmi, vesoljem.

Učila in izobraževala sva se tako doma kot v tujini, pri najbolj znanih osebnostih. V zadnjih letih pa se - poleg spremljanja najnovejših spoznanj -učiva direktno od Življenja samega in se pustiva voditi višjemu vodstvu.

Verjameva, da imamo ljudje v sebi že vse potenciale, moč in darove, a včasih rabimo pomoč, da to ozavestimo in vidimo. Najino poslanstvo je prebujati v ljudeh zavedanje in aktivirati moč in voljo, da skrbijo za svoje zdravje in si ustvarjajo življenje, kot si ga zaslužijo skozi nenehni razvoj, raziskovanje, celovite pristope, ki zajemajo vse naše dimenzije zavest, um, dušo, duha, telo,…

Imela sva že več kot 159 različnih delavnic, več kot 2430 individualnih srečanj, pomagala sva že več kot 1200 ljudem, kar naju veseli in izpolnjuje.

Kako lahko pomagava tebi?

PRIJAVA

OBJAVE NA FACEBOOKU

pred 6 dni

Težav s hormoni, rodili je vse več, pri ženskah in pri moških. Vedno sva vesela, če dobiva kakšno takšno sporočilo, kot je spodnje, da ima kdo tako krasne rezultate po našem oddihu s sokovi, smutiji in juhami.😀 »Februarja 2024 se mi je pojavila bolečina v spodnjem delu trebuha. Ker je to sovpadalo s 3 letnim PAP testiranjem, sem se naročila na pregled. Zdravnica je naredila ultrazvok, saj je že sama predvidevala, da mi nekaj povzroča težavo. Odkrila je cisto na levem jajčniku v velikosti 2,5 x 3 cm. Povedala mi je, da pri velikosti 5 cm naredijo operativni poseg, ker sicer povzroča prevelike težave že pri samem gibanju, pred tem pa je potrebno cisto opazovati. Naročila me je čez en mesec na kontrolo, da vidi, kaj se dogaja s cisto. V vmesen času sem bila pri vama na oddihu s sokovi. Prve dva dni me je v spodnjem delu trebuha še vedno bolelo, potem pa ne več. V torek, 19. 3. 2024 sem imela ponovno ultrazvok, kjer pa ciste ni bilo več.« Hvala Polonca M., da si to delila z nami vsemi.🙏

pred 7 dni

Če še koga mika spomladanski oddih za jetra, je zdaj še zadnji vlak za prijavo, saj začnemo v četrtek, 18. 4. ob 18h do nedelje, 21. 4. do 12h. Poleg novih in prenovljenih vsebin, novih kombinacij sokov, smutijev in juh ter novih meditacij, sva za ta termin pripravila še posebno darilo. V petek, 19. 4. ob 19h bo psihoterapevtka Theia Muca za nas imela posebno vodeno sproščanje s poslušanjem bitja svojega srca s pomočjo posebne naprave in po tem pogovor. Imamo še 2 prosti mesti. Poleg tega ponujava vsem, ki ste že bili pri nas popust, in sicer cena je 350e namesto 390e, za nove pa 370e, namesto 390e. Tako da prijavite se čim prej tule: https://forms.gle/DFhFi5ktmcBR9J319 Sicer pa jejte veliko zelenega in uživajte v pomladi,😉 Objem vsem, drago in helena #smuti #spring #čiščenje #sokovi #oddih #jetra

pred 2 tedna

Kako naporni so običajno prazniki za naše telo? Zelo. Kaj pa za jetra? Pa še bolj. Zakaj? Ker smo skoraj zagotovo pretiravali s količino hrano, ki je bila poleg tega še (pre)mastna, (pre)sladka, (pre)slana in prenaporna za naše organizem in potrebe. Tako da vam bo telo hvaležno za kakšen dan ali vikend oddiha od vseh naporov. Kako? Najbolj preprost način je, da se preklopite na sadje in zelenjavo za kak dan. Za kaj več, se je pa dobro lotiti bolj sistematično in pod vodstvom, da si ne naredite več škode kot koristi. #detox, #fruit #vegetable #spring #spomladanskočiščenje

pred 2 tedna

Že več kot 20 let se ukvarjava s prehrano, črevesjem, detoxi, čiščenjem, pa še vedno znova ugotavljava, koliko napačnih in celo zavajajočih informacij kroži med nami. Tako da če želite izvedeti, kako narediti spomladansko čiščenje na varen način in kako pomagati jetrom, da se bodo odpočila in razstrupila, vabljeni na online brezplačno predavanje, ki bo v četrtek, 4. 4. ob 19h. Če si za, javi v komentar in ti pošljemo prijavnico.

pred 1 mesec

Jutranje čiščenje je eden od protokolov čiščenja A. Williamsa, ki pravi nekako takole: Ko vsako jutro bombardiramo našo jetra s slabo izbiro hrane in tekočin, preprečujemo jetrom, da bi se znebilo strupov, ki so se zbrani čez noč.. Posledice so veliko resnejše, kot če bi izpustili jutranjo meditacijo, umivanje zob ali vadbo. Naša jetra, drugi organi, limfni sistem in krvni obtok se ne morejo očistiti ali razstrupiti. Posebej patogeni in toksini, ki se jih telo trudi odstraniti zjutraj, so vzrok kroničnih bolezni, simptomov in stanj. Ti patogeni in toksini so shranjeni v jetrih in drugod po telesu. Naša jetra trdo delajo čez noč, da zberejo in zapakirajo strupe in toksine, tako da bi jih lahko odstranili zjutraj. Če zjutraj zaužijemo npr. kavo, kakršne koli maščobe, preprečimo, da bi ti strupi zapustili naše telo. Zato se priporoča, da zjutraj začnemo dan z limonado, počakamo 15 do 30 minut in spijemo sok zelene in počakamo 15 do 30 minut in nato imamo zajtrk: npr. sadje, proseno kašo, ovsene kosmiče, lahko pa tudi krompir ali bučo – vse brez živalskih sestavin, maščob, soli… in pa vsaj po litra vode z malo limone ali kokosovo vodo. Preverite, ni tako težko, kot se sliši. Pa javite, kako vam gre ali pa pridite k nam na vikend oddih, da to naredimo skupaj. Naslednji termin je 18. 4. 2024 od 18h💚 dalje. #detox #jetra #čiščenje

pred 1 mesec

Ali ste vedeli, da imamo v telesu multi funkcijski organ, ki naj bi opravljal več kot 100 funkcij (nkt viri pa omenjajo celo več kot 1000). Gre za jetra, ki morajo predelati in presnoviti vse, kar pojemo, popijemo, vdihnemo in nanesemo na kožo. Kaj počnejo jetra? - Presnavljanje in razgrajevanje zaužitih ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin ter pretvarjanje v uporabne hranilne snovi in energijo za telo. - Proizvajanje žolča, ki pomaga pri prebavi in absorpciji maščob v tankem črevesu. - Shranjevanje hranilnih snovi: npr. glikogen, vitamini, minerali in jih sproščajo v krvni obtok po potrebi. - Filtriranje krvi in odstranjevanje toksinov, kot so alkohol, zdravila in druge škodljive snovi (amonijak), težke kovine, kemikalije. - Proizvodnja krvnih beljakovin: npr. glbumin in koagulacijski faktorji. - Regulacija hormonov: souravnavanje ravni hormonov v telesu, kot so estrogeni, testosteron in kortizol z razgradnjo odvečnih. - Proizvodnja železa: železo je pomembno za tvorbo hemoglobina, ki prenaša kisik v telesu. - Imunološka funkcija: pomagajo pri uničevanju bakterij, virusov in drugih škodljivih snovi v telesu. Težave na omenjenih področjih so povezane tudi z jetri. Zato v zadnjem času dajemo velik poudarek na naših delavnicah tudi podpori in razstrupljanju jeter. Naslednji termin je od 18. 4. od 18h do 21. 4. do 14h. #razstrupljanje #jetra #detox

MNENJA STRANK

Izredno sem vama hvaležna, da sem že med delavnico in po njej zaživela, izgubila sem 5 kg, lažje hodim, odložila sem svoja bremena in se napolnila z energijo.

Manuela Graunar, učiteljica

Po delavnici lahko rečem samo: vrhunsko počutje, vrhunska skupina, vrhunski program.

Tina Štriker, podjetnica

Všeč mi je pozitivna energija, majhna skupina in dobro vodenje skozi izkušnjo.

Gregor Završnik, podjetnik

Delavnico bi priporočala vsakomur, ki ga poznam, saj je super izkušnja.

Urša Grunt

Pri D&H je vedno lepo, veliko zabave in smeha, neprecenljivi nasvet in napotki za boljše življenje. Ostanita takšna, kot sta, saj sta neprecenljiv zgled za dobro življenje.

Manuela Repek

Drago ima nalogo združiti v sebi dve vibraciji: vibracijo razuma, logike, materialnega in vibracijo srca, nevidnega, intuicije; njegovo sporočilo je pomagati ljudem z zdravljenjem, s predajanjem notranje modrosti iz uma v srce ljudi. Drago ima tudi sposobnost zdravljenja z dotikom.
Helena ima v sebi kombinacijo različnih energij, veliko raznolikost in željo po svobodi, pa tudi močno energijo veselja, igrivosti in sodelovanja. Je raziskovalka in vizionarka, vedno vidi širšo sliko in ima visoko moralo in občutek za Resnico.

Tina Hočevar, numerologinja

Ko sem delal sliko za Heleno, ki se imenuje Sodelovanje, se mi je prvič zgodilo, da sem moral delati v treh fizičnih nivojih… Prvi nivo je Izvir iz katerega Helena deluje, drugi nivo je znanje, ki ga ima in prinaša na tretji nivo – na druga srca, okolje, na vse, kar jo obdaja…
Dragova slika se imenuje Skrita modrost - Večno znanje, v sredini je mehanizem, ki lahko odklene/zaklene znanje, ki je očuvano v Dragu in ni dostopno vsem, ampak samo tistim, za katere Drago začuti oz. želi… in je prva slika, ki sem jo naredil, da ima tudi na zadnji strani kristal.

Božidar A. Kolerič, imagineartmedia.com

PRIJAVA

Če se želite prijaviti na kakšno našo delavnico, predavanje ali svetovanje ali če želite več informacij, izpolnite spodnji obrazec.
Prijavni obrazec
Podatke hranimo v skladu z vso zakonodajo in za namene izvajanja naših storitev.
arrow-down